Tombola maand maart

Catapa steunen én hier een fles drank voor ontvangen?

We willen allemaal dat wij en de personen die ons dierbaar zijn kunnen opgroeien in een veilige en gezonde omgeving. Jammer genoeg is dit voor velen een verre droom en zeker voor personen die in de buurt van een mijnbouwsite moeten leven. Vervuild grondwater, gezondheidsproblemen voor de lokale bevolking en de aantasting van het landschap zijn slechts enkele voorbeelden van de gevolgen die de mijnbouwindustrie met zich meebrengt.
 

CATAPA stimuleert een duurzamer gebruik van metalen om zo een meer rechtvaardige mijnbouw te bewerkstelligen in Europa en in Latijns Amerika.
 

Om deze doelstelling van Capata te ondersteunen heeft drankhandelaar Daphne's Delight in samenspraak met de CATAPA besloten om een tombola te organisatie. Personen die hun steentje willen bijdragen, kunnen dat door een lot of meerdere loten aan te kopen (€10 per lot). Elk lot geeft recht op een prijs. De prijzen zullen hoofdzakelijk uit flessen wijn bestaan, maar onze hoofdprijs is de Benriach 15 jaar PX Sherry Wood Whisky (t.w.v. ongeveer €50). De verdeling van de prijzen zullen gemaakt worden op de tombolatrekking. De prijzen zijn dus ter beschikking gesteld door drankhandelaar Daphne's Delight, omdat zij zich sterk betrokken voelen bij de mijnbouw problematiek. 

De winsten van deze actie zullen integraal gaan naar CATAPA.
 

Praktisch:

Je vindt de actie op deze crowdfunding website.
De actie loopt van 1 maart tot 31 maart, de trekking zelf wordt op 1 april gehouden. Als u een lot aankoopt, is het belangrijk dat u ons een mail stuurt met uw naam, adres, gsm nummer en e-mailadres zodat we u het tombolalot kunnen mailen en u na de trekking kunnen contacteren om uw de prijs te bezorgen.  Het e-mail adres dat u hiervoor kunt gebruiken is: tombola.catapa@gmail.com.
 

Wegens logistieke redenen kunnen enkel personen die wonen of werken in Antwerpen of Gent kunnen deelnemen aan deze actie (of mensen die het niet erg vinden hun prijs in Antwerpen of Gent te komen ophalen bij een centraal ophaalpunt).