Wanneer:
14/03/2020 @ 17:30 – 23:00
2020-03-14T17:30:00+01:00
2020-03-14T23:00:00+01:00
Waar:
Louisazaal (Buurtcentrum Macharius)
Tarbotstraat 61a
9000 Gent
Kosten:
e16
Contact:
Laura G.

Benefiet Diner Ecuador – Colombia

BELANGRIJKE UPDATE!

Beste sympathisanten, vrienden en familie.

Met veel spijt delen wij mee dat ons Benefiet tot nader order wordt uitgesteld omwille van de situatie rond COVID-19. Jullie gezondheid en welzijn komt voor ons op de eerste plaats, waardoor wij ons genoodzaakt zien deze beslissing te nemen. Een nieuwe datum zal later worden gecommuniceerd.

Bedankt voor uw begrip.

_______________________________________

Geniet van Chili sin carne, een dessert buffet en Pisco sour en steun tegelijkertijd onze partnerorganisaties in Ecuador en Colombia.

De avond zal worden aangevuld door persoonlijke verhalen van Ecuadoriaanse Antonella en de Colombiaanse Yefferson. Ze zullen ingaan op de gevolgen van olie-ontginning en mijnbouw in hun land en hun inspanningen voor het milieu en de maatschappij.

Reserveren kan tot 7 maart door het aantal personen te mailen naar events@catapa.be

PRIJS: €16 voor chili + dessert (betalen aan de kassa)

ZATERDAG 14 MAART | 17:30 (eten vanaf 18u30)

PLAATS: Louisazaal (Buurtcentrum Macharius)
Tarbotstraat 61a, 9000 Gent

Onze internationale gasten:

Antonella Calle Avilés is een Ecuadoraanse feministe en ecologe. Ze is actief in onze partnerorganisatie, Acción Ecológica, een milieuorganisatie die zich bezighoudt met de impact van ontginning in Ecuador. Antonella is al jaren een verdedigster van milieurechten en op dit moment richt ze zich vooral op het oliewinningsproject in Yasuní national park, een van de meest biodiverse plaatsen op aarde.

 

Yefferson Rojas Arango is de medeoprichter van onze partnerorganisatie COSAJUCA in Colombia. COSAJUCA is een jongerencollectief dat er eigenhandig voor gezorgd heeft dat het grote open-pit goudmijnproject ‘La Colosa’ er niet door gekomen is. Nu richt Yefferson zich samen met het collectief op alternatieven voor mijnbouw in de regio, zoals biologische landbouw. Hij is vooral geïnteresseerd in agro-ecologie en medicinale planten.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.