Wanneer:
28/09/2019 @ 16:30 – 20:00
2019-09-28T16:30:00+02:00
2019-09-28T20:00:00+02:00
Waar:
Ancienne Belguique - AB
Anspachlaan 110
1000 Brussels
Kosten:
8 €
Contact:

Op zaterdag 28 september stelt 11.11.11 hun najaarscampagne voor in de AB. Dat doen ze met klinkende en boeiende namen Dalilla Hermans, Tourist LeMC, Bie Vancraeynest (over activisme), Passy Mubalama (over vrouwenrechten in Congo), Red Constantino (over klimaatrechtvaardigheid), Francesca Vanthielen (presentatie) en hun directeur Els Hertogen.

Dit jaar gaan ze met onze campagne naar het hart van de organisatie: ze zetten changemakers wereldwijd op een voetstuk. Door hoopvolle verhalen, straffe acties en scherpe inhoud.
Waarom? Omdat zij meer dan ooit onder druk staan en meer dan ooit nodig zijn om verandering te brengen.

Passy, Thaïs, Red, Esperanza, Awad… Het zijn changemakers die streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals en ga zo maar door. Maar het wordt hen moeilijk gemaakt. Steeds meer komt de vrijheid van meningsuiting onder druk te staan.

Benieuwd naar hun verhalen?
Markeer dan zaterdag 28 september in je agenda!

Verwacht je aan een wervelend programma met verhalen en changemakers van over de hele wereld. Passy en Red komen zelfs helemaal van DRC en de Filippijnen om hun verhaal te delen.
Dalilla Hermans zal de keynote lezing verzorgen en Francesca Vanthielen is moderator van dienst.
Verder is er muziek van Tourist LeMC die onze campagne kracht bijzet, zijn er interactieve sessies, is er een fototentoonstelling van Tim Dirven, kan je cartoons van Lectrr bekijken en spreekt onze nieuwe directeur, Els Hertogen, jullie toe.

Start: 16u30
Ticket: 8 euro (drankje en eten)

KOOP HIER JE TICKET ⇩ ⇩ ⇩

Tot dan!

Zie hier het Facebook evenement


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.