Thesis bij CATAPA

Wil je ook dat je thesis een maatschappelijke relevantie heeft? Neem contact op!

CATAPA baseert haar werk op onderzoek. Daarom werken we al jaren samen met thesisstudenten om hiaten binnen het wetenschappelijk onderzoek op te vullen, innovatief onderzoek over de mijnbouwproblematiek te stimuleren en essentiële kennis te kunnen delen met onze partners en de buitenwereld. Elke discipline komt hierbij in aanmerking. In voorbije jaren werden thesissen over zeer diverse onderwerpen geschreven gaande van sociaal-ecologische conflicten, over mijnbouw-gerelateerde watervervuiling tot de productielijn van ICT.

Interesse? Blader door onze optionele onderzoeksvragenlijst en neem contact op voor meer informatie!

Hoe gaat het in zijn werk? CATAPA vervangt niet de rol van je promotor en kan geen discipline-specifieke expertise garanderen binnen jou vakgebied. CATAPA biedt ondersteuning bij het bepalen van een thesisonderwerp, kan je in contact brengen met experts en coördineert een mogelijke samenwerking met partnerorganisaties.

 

Stage bij CATAPA

Zin om stage te lopen bij ons? We hebben elk jaar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op ons kantoor in Gent of bij één van onze partnerorganisaties in Peru, Bolivia en Colombia. Een stage kan zowel op vrijwillige basis of in kader van een opleiding.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie!