Steun CATAPA

CATAPA is een groeiende, eigenzinnige en kritische beweging die durft tegen de stroom in te gaan in het belang van een meer duurzame en rechtvaardige planeet. We ondersteunen gemeenschappen in Latijns-Amerika die bedreigd worden door grootschalige mijnbouwprojecten en de sociale en ecologische impact hiervan. Daarnaast vormen we als Catapistas een beweging waarmee we campagne voeren rond de schadelijke impact van mijnbouw.

Dankzij jouw gift kunnen wij onafhankelijker werken en meer realiseren.

Hiervoor kan je storten op BE49 9795 2861 7871

Is mijn donatie fiscaal aftrekbaar?

Voor onze algemene werking kan je geen fiscaal attest verkrijgen. Maar, indien je specifiek onze partnerwerking in Latijns-Amerika wil steunen kan dit wel.

Deze stortingen (vanaf 40 EUR per kalenderjaar) worden geadministreerd door Oxfam-Solidariteit. Oxfam-Solidariteit levert je het fiscaal attest en houden op jaarbasis 5% in als administratiekosten. Deze bijdragen gaan rechtstreeks naar onze partners in Latijns-Amerika. Let op! Zonder de juiste vermelding komt het bedrag niet voor de CATAPA-projecten terecht.

Opmerking: De giften aan Oxfam Solidariteit voor CATAPA kunnen worden betaald tot 31/3/19. Giften na die datum voor CATAPA zijn niet meer mogelijk via Oxfam Solidariteit. Er wordt gezocht naar een alternatief om giften voor CATAPA met fiscale aftrekbaarheid terug mogelijk te maken.

Alvast veel dank!