Loop jij ook op 19 mei de 20 km van Brussel voor CATAPA? Schrijf je in en word één van de lopers van CATAPA!

CATAPA loopt op 19 mei de 20 km van Brussel om verder te strijden voor de rechten van lokale gemeenschappen die het slachtoffer worden van de ecologische en sociale impact van grootschalige mijnbouw; en om te streven naar een rechtvaardige samenleving waarbij mens en natuur in evenwicht samenleven. Loop jij ook mee?

JA! Ik doe mee!

Schrijf jezelf dan in via de website van de 20 km van Brussel (25 euro) en voeg je toe aan de groep van CATAPA (groepsnaam: CATA10946). Engageer je om minstens 50 euro aan sponsoring in te zamelen voor CATAPA.

Geen zin om mee te lopen maar wel om CATAPA een duwtje in de rug te geven? Sponsor dan één van onze lopersJe kan geld storten op: BE49 9795 2861 7871, met vermelding van “Sponsoring van CATAPA 20 km van Brussel (+ eventueel: naam van loper die je wil sponsoren)“. Deze gift is niet fiscaal aftrekbaar.

⭐ Wie 50 euro of meer sponsort, krijgt een giftbox van CATAPA!*

Meer info of vragen? Mail gerust naar kim.claes@catapa.be.

¡Vamos! Voor sociaal-ecologische rechtvaardigheid!

*Af te halen op het kantoor te Gent.

Ontmoet onze lopers!

Charlotte Christiaens

Charlotte Christiaens

Ik ben Charlotte Christiaens en loop de 20km voor CATAPA in 2019, net als in 2010. M’n passie om door de natuur te rennen is enkel maar gegroeid doorheen de jaren. Voor één keer wil ik de natuur inruilen voor de stad op 19 mei in Brussel.

Op één of andere manier ben ik al vaak in prikkeldraden beland tijdens het lopen, met gescheurde broeken en wondes tot gevolg. Pijnlijke,doch domme zaak. Maar de begroeting van m’n geliefde bomen en het geluid van m’n gekende vogels op m’n gekende padjes zou ik niet kunnen missen. Als ik het niet meer zie zitten tijdens de wedstrijd, zeg ik tegen mezelf: “Komaan Charlotte, dit lijden is in niets te vergelijken met hoe lokale gemeenschappen in het Zuiden lijden onder mijnbouw.” Supporter je mee?!

Kim en Koen Claes

Kim en Koen Claes

Wij zijn Kim en Koen, en lopen samen de 20km van Brussel voor Catapa. Wij lopen broederlijk op dubbele kracht, vol goesting en overgave, omdat we geloven dat catapa ons een stapje dichter bij een meer rechtvaardige wereld brengt.

Wij leveren het bloed, het zweet en de tranen, doen jullie een duit in het zakje? Wij beloven te zullen schitteren, van Catapa ontvangen jullie eeuwige dankbaarheid!

Iris Maertens

Iris Maertens

Ik ben Iris Maertens: grafisch vormgever, illustrator en digitale ninja. Het liefst van al teken ik. Maar als creatieve geest ben ik steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging!  Voor CATAPA zet ik graag mijn beste beentje voor samen met Max🐶, mijn ’trainingspartner’. Supporter jij ons?🐾

Niels De Vos

Niels De Vos

Mijn naam is Niels De Vos, uit Lokeren, en ik loop de 20 km voor Catapa! Een uitdaging voor mezelf, en als daarmee een broodnodig initiatief zoals Catapa gesteund kan worden is dat meer dan meegenomen! Supporter je mee?

Froukje Kuijk

Froukje Kuijk

Ik ben Froukje en draai al even mee binnen CATAPA. Ik woon sinds een dik jaar terug in België na enkele jaartjes in Chili te hebben vertoefd. Ik vindt het een heerlijke uitdaging om de beenspieren strak te lopen voor onze sublieme vrijwilligersorganisatie. Ik hou van sport, buitenlucht en ook ontzettend van Brussel dus dit wordt een perfecte mix! The goal: fervente teamspirit, CATAPA op de kaart zetten tijdens de 20 km van Brussel en hopelijk ook nog die kilometers elegant uitlopen.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.