Sinds begin September telt ons team twee nieuwe leden! Maak kennis met ESC vrijwilligers Magdalena en Estefanía:

Estefanía 
Ik ben Estefanía uit Spanje. De komende 12 maanden ga ik aan de slag op het communicatie- en campagnegebied van CATAPA. Ik heb journalistiek en digitale communicatie gestudeerd. Mijn carrière was gericht op de sociale sector: de afgelopen jaren werkte ik bij een ngo om de rechten van migranten en vluchtelingen te verdedigen en ook op het gebied van samenwerking en vrijwilligerswerk aan de Miguel Hernandez-universiteit.
De mogelijkheid om deel uit te maken van CATAPA is een stimulans om mijn carrière dicht bij mijn waarden te ontwikkelen. Door deel uit te maken van dit project krijg ik ook de kans om samen te werken met professionals van wie ik veel kan leren.
Over mij, ik doe graag aan CrossFit, wandelen en relaxed naar The Office kijken. Ik hou ook erg van muziek en dans, dus reken op mij als er een feestje is.

Magdalena
Hallo iedereen! Ik ben Magdalena en ik ben de nieuwe bewegings- en campagnevoerende ESC-vrijwilliger! Ik ben super enthousiast om me bij Catapa aan te sluiten en jullie allemaal te leren kennen!
Een paar dingen over mij: ik ben opgegroeid in een vallei in Oostenrijk, voordat ik naar Wenen verhuisde. Hier was ik actief in de klimaatrechtvaardigheidsbeweging en studeerde ik milieuwetenschappen en beheer van bioressources. De afgelopen jaren heb ik in Nederland gewoond om een master in Development and Rural Innovation te doen. Ik ben geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met klimaatrechtvaardigheid, intersectioneel milieubewustzijn, eerlijke duurzaamheidstransities, gemeenschapsvaluta’s, degrowth en – natuurlijk – mijnbouw! In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, boulderen, breien en lezen.
Ik kijk er nu al naar uit om je te ontmoeten in de volgende Catapa meetings!

ESC staat voor European Solidarity Corps, een Europees uitwisselingsprogramma dat jongeren een vrijwilligerservaring in het buitenland biedt.

Our Member Diakonia ECAV Hosts Ukrainian Volunteers within the European  Solidarity Corps Framework - Eurodiaconia


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.