Catapa Movement Weekend

Evenement:

Movement Weekend

1 – 3 Oktober

Schrijf je in

Doe mee aan ons Movement Weekend dat zal plaatsvinden van 1 tot 3 oktober. Het ideale moment om het werk van CATAPA en de Catapistas te leren kennen, gedachten uit te wisselen en je kennis te vergroten!

Tijdens dit weekend zullen we ondere andere workshops en teambuilding activiteiten organiseren, werken aan onze nieuwe en lopende projecten van CATAPA, brainstormen en ervaringen uitwisselen. We zullen elkaar beter leren kennen bij een drankje en een hapje terwijl we genieten van de natuur die ons omringt.

Mensen die nieuw zijn bij CATAPA en geïnteresseerd zijn om meer betrokken te raken in de beweging, zijn ook van harte welkom!

Programma:

Het programma zal hier binnenkort bekend worden gemaakt. Als je jezelf op ‘aanwezig’ zet, ontvang je een notificatie wanneer het programma definitief is.

Locatie:
GEKKOO Verblijf Weert
Appeldijkstraat 36, 2880, Weert België

Prijs (inclusief overnachting en eten):
Standaard 40€ of gereduceerd (voor mensen zonder of met een lager inkomen) 25€
*Instructies voor betaling ontvang je na inschrijving.

Andere belangrijke informatie:

*We serveren veganistisch voedsel. Als je een allergie of intolerantie hebt, laat het ons weten in het inschrijvingsformulier.
*We willen dat dit evenement voor iedereen toegankelijk is. Mocht je financiële, taal- of andere belemmeringen ondervinden of vragen hebben over toegankelijkheid, stuur dan gerust een mailtje naar truike.geerts[at]catapa.be.
*In dit trainingstraject is er geen ruimte voor seksisme, racisme, trans- of LGBT-fobie en andere vormen van haat.
*De sessies vinden plaats in het Engels. Als dat een barrière is voor jou, neem dan gerust contact met ons op en dan kunnen we de tolkmogelijkheden bespreken.

Georganiseerd door Catapa

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.