Thank you volunteers!

Week van de Vrijwilligers. Deze week is het de Week van de Vrijwilligers in België, een moment om dankbaar te zijn voor en stil te staan bij al het werk van alle vrijwilligers die al jaren meewerken om het CATAPA-project mogelijk te maken.

Duizendmaal Dank!!!!

Zoals elk jaar mogen we ook twee vrijwilligers verwelkomen in het kader van het Europees Solidariteitskorps (ESC), een door de Europese Commissie gefinancierd programma dat jongeren de kans geeft om in heel Europa vrijwilligerswerk te doen in sociale en milieuprojecten. Het biedt een inspirerende en stimulerende ervaring voor jonge mensen die zich willen ontwikkelen, willen helpen en bijleren.

Op dit moment zijn er in België een groot aantal vrijwilligers die werken aan verschillende projecten, die worden beheerd door JINT (Nationaal Agentschap voor Erasmus+ Jeugd).

Onze twee ESC-vrijwilligers van 2021-22, Connor en Laura, werden uitgerekend deze week uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst met hen. Er wordt ruimte gecreëerd voor vrijwilligerstraining, om internationale mensen te ontmoeten en om een zinvolle en leerzame ervaring op te doen.

Binnenkort meer foto’s!

Heb je zelf ook leuke #catapistas foto’s? Stuur ze naar communication.sc@vzw.catapa.be! Of deel ze via social media met #catapistas & vergeet ons niet te taggen op Instagram @catapa_vzw of op Facebook @catapa.belgium.

Ben je zelf een catapista? Laat horen wat je graag zou willen dat we in de toekomst organiseren! Deel je ideeën via dit formulier.

Hartelijk dank en tot ziens!


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.